Home > METRO BERITA > METRO GAYA > #ramalanSMG edisi lomba #pitulasan dari Bulik Sri Gethuk (@ramalanSMG)

#ramalanSMG edisi lomba #pitulasan dari Bulik Sri Gethuk (@ramalanSMG)

ilustrasi zodiak
ilustrasi zodiak

 

Sing lagi rame lomba #pitulasan neng kampunge, coba kowe melu lombane manut zodiakmu. Wis mesthi akeh lupute. Eh!

1. #Aries cocoke melu lomba menek pucang. Opo meneh yen hadiahe sing paling nduwur kui fotone Sabina

2. #Taurus cocoke melu lomba balapan mlaku karo nggowo setin ning sendok. Alon-alon waton kelakon

3. #Gemini cocok melu lomba balap karung. Mlumpat-mlumpat koyok pocongan kebelet ngising

4. #Cancer cocok melu lomba njupuk duit ning semongko sing dileleti mangsi. Ben raine koyok dakocan

5. #Leo cocok melu lomba mangan krupuk. Yen iso malah krupuke koncone dipangani kabeh ben wareg

6. #Virgo cocoke melu lomba sekak. Pokoke sing mikir-mikir kui ahline.

7. #Libra cocok melu lomba nglebokke potlot ning njero botol. Yen iso sing bolongan botole paling cilik

8. #Scorpio cocok melu lomba keri-kerinan numpak sepeda. Sepedane ditaleni ning wit pelem ben ra mlaku-mlaku.

9. #Sagitarius cocok melu lomba mecahke balon nganggo bokong soale bokonge lancip koyo dom

10. #Capricorn cocok melu lomba cerdas cermat antar RT soale sak omah pinter dewe

11. #Aquarius cocoke melu lomba egrang nganti tonggo teparo kaget jebul awake iso melu lomba barang

12. #Pisces cocoke dadi juri soale kabeh lomba wes tau dijajal tur menang terus

Follow akun Twitter Bulik Sri Gethuk > @ramalanSMG untuk ramalan-ramalan zodiak setiap harinya. (mam)